Corpus juris civilis academicum parisiense - C. M. Galisset; Julius Paulus (France, 1888)
Julius Paulus active approximately 200. Libri quinque sententiarum
Lutetiae Parisiorum, apud Janet et Cotelle
in quo Justiniani institutiones, digesta, sive pandectae, codex, authenticae, seu novellae constitutiones, et edicta comprehenduntur; praeterea Ieonis et aliorum imperatorum novellae constitutiones, canones sanctortum apostolorum, ac feudorum libri; huic editioni, cum optimis quibusque collatae nove accesserunt, sub titulo juris antejustinianei, Ulpiani fragmenta libri regularum singularis, Pauli sententiarum libri V, breviora veterum jurisconsultorum fragmenta, ac Gaii institutionum commentarii IV; denique leges similes seque invicem illsutratur; opera et cura C. M. Galisset...
Keywords: Social Sciences (3GdYdhe GdGLJeGYjIs; General; Roman law