Nestle- Aland Novum Testamentum Graece - Eberhard Nestle 1851-1913; Erwin Nestle 1883-1972; Kurt Aland; Barbara Aland (Germany Deutsche Bibelgesellschaft, 1995)
post Eberhard Nestle et Erwin Nestle ; communiter ediderunt Kurt Aland ... [and others]. . apparatum criticum recensuerunt et editionem novis curis elaboraverunt Kurt Aland et Barbara Aland una cum Instituto studiorum textus Novi Testamenti Monasteriensi (Westphalia). Stuttgart : Deutsche Bibelgesellschaft
At head of title: Nestle-Aland. . post Eberhard et Erwin Nestle communiter ediderunt Kurt Aland ... [et al.] ; apparatum criticum editone vice sima septima revisa novis curis elaboraverunt Barbara et Kurt Aland una cum Instituto Studiorum Textus Novi Testamenti Monasterii Westphalia
Introd. in English and German.
"Zeugen, Zeichen, Abkürzungen": [6] p. inserted.
Keywords: Holy Bible Texts and Translations; Bible